Aanbod

Jouw vraag, jouw ontwikkelwens, jouw context, jouw praktijksituatie vormen de basis van ieder aanbod dat ik maak, zowel bij individuele als bij teamvragen. Je zult dus altijd jouw praktijksituatie als uitgangspunt nemen, bij alles wat je leert, zodat je de nieuwe kennis en vaardigheden direct kunt toepassen op jouw situatie, en direct verschil merkt.

Thuis werken aan je ontwikkeling
In de afgelopen weken is gebleken dat het heel goed mogelijk is om coaching, intervisie en training ook in digitale vorm voort te zetten. Ik ben al jaren gewend om bij iedere leervraag maatwerk te leveren en me af te vragen: op welke manier bied ik leer-interventies op de meeste effectieve en efficiënte manier aan? Daar hebben mijn deelnemers ook nu profijt van. Dus neem gewoon contact op, om te horen wat er mogelijk is om jou verder te helpen.

Ik zoek voor mijzelf

Zoek je ondersteuning bij een vraagstuk dat jou belemmert in je werk? Lees verder hoe ik je als trainer of coach kan ondersteunen bij jouw vraag. Vrijblijvend sparren over je vraag kan ook: 06-41527835.
Ik denk graag met je mee.

 

Ik zoek voor mijn organisatie

Zoek je een ervaren trainer of coach voor je team, of een gespreksleider voor intervisie?  Lees verder hoe ik je kan ondersteunen bij jouw vraag. Per telefoon of in persoon, ik denk graag met je mee waar jouw team mee geholpen zou zijn: 06-41527835.