Gratis

Kennismaken met een startsessie?

Zet direct een eerste stap door een gratis en vrijblijvende Startsessie aan te vragen. Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. 

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

E-boek “10 sleutels tot een goed gesprek”

In dit E-boek heb ik tien artikelen geselecteerd, die mijn lezers in de jaren 2014-2019 als beste hebben gewaardeerd. Ik laat zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en laat ook zien hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Lees hier de inhoudsopgave

Ieder artikel is een sleutel tot een goed gesprek en levert je een handvat, stof tot nadenken en een aanmoediging om in actie te komen in de situatie die jij zou willen bijsturen. Zodat jij de regie weer in handen hebt.

De bepalende rol van de context waarin je werkt

De bepalende rol van de context waarin je werkt

Om goed te kunnen functioneren zijn professionele vaardigheden nodig. Maar je doet je werk niet in een vacuüm. De context is medebepalend voor hoe je je werk doet. Wat er tussen de mensen die samenwerken gebeurt en over elkaars rol denken is bepalend voor het succes.

Lees meer
Mijlpaal Leergang Coachen en Beinvloeden

Mijlpaal Leergang Coachen en Beinvloeden

In het eerste jaar van onze samenwerking ontwikkelden wij een heel nieuwe leergang over Coachen en beïnvloeden: zowel in 1 op 1 relaties, als in groepsprocessen. Het was een uitdaging en een test voor onze samenwerking. En op beide onderdelen zijn we geslaagd!

Lees meer
Feedback geven zonder ruzie

Feedback geven zonder ruzie

Elkaar aanspreken lijkt in theorie heel eenvoudig. In de praktijk is het vaak zoeken naar de juiste woorden en de juiste toon. Je wilt tenslotte ook de relatie goed houden. Hoe doe je dat? Vaak is er eerst een innerlijk besluit nodig.

Lees meer