Gratis

Kennismaken met een startsessie?

Zet direct een eerste stap door een gratis en vrijblijvende Startsessie aan te vragen. Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. 

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

E-boek “10 sleutels tot een goed gesprek”

In dit E-boek heb ik tien artikelen geselecteerd, die mijn lezers in de jaren 2014-2019 als beste hebben gewaardeerd. Ik laat zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en laat ook zien hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Lees hier de inhoudsopgave

Ieder artikel is een sleutel tot een goed gesprek en levert je een handvat, stof tot nadenken en een aanmoediging om in actie te komen in de situatie die jij zou willen bijsturen. Zodat jij de regie weer in handen hebt.

Motiveren en waarderen, ook online

Motiveren en waarderen, ook online

Wanneer leidinggevenden en medewerkers vooral vanuit huis werken, hoe weet je dan wat er goed gaat en minder goed? Hoe regel je je functionerings- en beoordelingsgesprekken online? Creëer magische momenten.

Lees meer
Minder hard werken door de juiste vragen te stellen

Minder hard werken door de juiste vragen te stellen

Maria, vakinhoudelijke vraagbaak voor collega’s, kwam aanvallend over. Ze was boos, ongeduldig, teleurgesteld. Zes weken later heeft ze weer zin in haar werk en krijgt ze complimenten. Een transformatie van jewelste, zowel voor Maria, als voor haar collega’s.

Lees meer