Gratis

Kennismaken met een startsessie?

Zet direct een eerste stap door een gratis en vrijblijvende Startsessie aan te vragen. Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. 

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

E-boek “10 sleutels tot een goed gesprek”

In dit E-boek heb ik tien artikelen geselecteerd, die mijn lezers in de jaren 2014-2019 als beste hebben gewaardeerd. Ik laat zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en laat ook zien hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Lees hier de inhoudsopgave

Ieder artikel is een sleutel tot een goed gesprek en levert je een handvat, stof tot nadenken en een aanmoediging om in actie te komen in de situatie die jij zou willen bijsturen. Zodat jij de regie weer in handen hebt.

We moeten elkaar meer feedback geven

We moeten elkaar meer feedback geven

Soms lijkt het of feedback geven een doel op zich is. “We moeten elkaar meer feedback geven.” Alsof het gaat om het persoonlijke van de boodschap. Los van het doel dat je samen deelt. Feedback geven is geen doel op zich. Feedback geven is de start van een belangrijk gesprek.

Lees meer
Waarom reageert ze nou zo, ik bedoel het toch goed?

Waarom reageert ze nou zo, ik bedoel het toch goed?

Onze ratio is belangrijk. En we worden óók gestuurd door wat we voelen. Dat onderschatten we nog wel eens en zorgt soms voor ruis in de communicatie. Zo voorkom je dat je je afvraagt: Waarom reageert ze nou zo, ik bedoel het toch goed? In dit artikel lees je hoe dat komt én wat je eraan kunt doen.

Lees meer
Ik heb je niet meer nodig

Ik heb je niet meer nodig

“Dit is ons laatste gesprek. Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik heb je niet meer nodig.” Hiermee opende zij ons laatste gesprek. Het voelt altijd heel dubbel, zo’n tekst, zulke heldere woorden dat we afscheid gaan nemen van de coachrelatie die we hebben...

Lees meer