Gratis

Startsessie

Zet direct een eerste stap door een gratis en vrijblijvende Startsessie aan te vragen. Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur tot drie kwartier, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. 

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

E-boek “10 sleutels tot een goed gesprek”

In dit E-boek heb ik tien artikelen geselecteerd, die mijn lezers in de jaren 2014-2019 als beste hebben gewaardeerd. Ik laat zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en laat ook zien hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Lees hier de inhoudsopgave

Je krijgt bij dit E-boek ook een abonnement op mijn artikelenreeks Spijkerstof. Er komt vast een moment dat alles vlot loopt en je deze artikelen niet meer nodig hebt. Dan ben je zo weer afgemeld.

Fijn dat je me onderbrak

Fijn dat je me onderbrak

“Fijn dat je me onderbrak, eerder. Dat is voor mij het meest inzicht gevende moment geweest van deze ochtend.” Als gespreksleider intervisie had ik hem onderbroken. Eest goede vragen, daarna pas oplossingen. Die volgorde heeft grote meerwaarde in het proces.

Lees meer
Krachtige en betaalbare professionele groei

Krachtige en betaalbare professionele groei

“We kunnen zóveel van elkaar leren, fijn om dat nu regelmatig te gaan doen!” Recent begeleidde ik in één week een recordaantal van vijf nieuwe intervisiegroepen. Onderschat, ondergewaardeerd én super-effectief.

Lees meer
Zo weet je welke vragen je mag stellen

Zo weet je welke vragen je mag stellen

Een van mijn deelnemers is sinds kort begeleider van een aantal nieuwe medewerkers op haar afdeling. Ze bereidt de voortgangsgesprekken voor die ze tweewekelijks met hen heeft. Ze zoekt een kader, om te bepalen welke vragen passend zijn.

Lees meer