Gratis

Kennismaken met een startsessie?

Zet direct een eerste stap door een gratis en vrijblijvende Startsessie aan te vragen. Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. 

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

E-boek “10 sleutels tot een goed gesprek”

In dit E-boek heb ik tien artikelen geselecteerd, die mijn lezers in de jaren 2014-2019 als beste hebben gewaardeerd. Ik laat zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en laat ook zien hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Lees hier de inhoudsopgave

Ieder artikel is een sleutel tot een goed gesprek en levert je een handvat, stof tot nadenken en een aanmoediging om in actie te komen in de situatie die jij zou willen bijsturen. Zodat jij de regie weer in handen hebt.

Jammer dat ik geen geldige reden had om af te zeggen

Jammer dat ik geen geldige reden had om af te zeggen

Soms hol je zo hard door, dat je je niet meer voelt wat je eigenlijk nodig hebt. Doorhollen lijkt een goede strategie als er veel op je bord ligt. Je kunt ook even ‘stil staan om je koers opnieuw te bepalen’, door er periodiek tijd voor vrij te maken.

Lees meer
Fijn dat je me onderbrak

Fijn dat je me onderbrak

“Fijn dat je me onderbrak, eerder. Dat is voor mij het meest inzicht gevende moment geweest van deze ochtend.” Als gespreksleider intervisie had ik hem onderbroken. Eest goede vragen, daarna pas oplossingen. Die volgorde heeft grote meerwaarde in het proces.

Lees meer
Krachtige en betaalbare professionele groei

Krachtige en betaalbare professionele groei

“We kunnen zóveel van elkaar leren, fijn om dat nu regelmatig te gaan doen!” Recent begeleidde ik in één week een recordaantal van vijf nieuwe intervisiegroepen. Onderschat, ondergewaardeerd én super-effectief.

Lees meer