Download mijn E-boek

“10 sleutels tot een goed gesprek”

en merk direct het effect in jouw gesprekken

 

In dit E-boek heb ik tien artikelen geselecteerd, die mijn lezers in de afgelopen jaren als beste hebben gewaardeerd. Deze artikelen kregen de meeste views, likes en shares via LinkedIn, en de meeste persoonlijke reacties van lezers, die me vertelden hoe het ze geholpen had.

Ik laat in de verhalen zien waarom sommige gesprekken vastlopen, en geef tips hoe je die ‘vastlopers’ weer vlot trekt. Mijn inspiratiebron zijn mijn deelnemers en hun werksituaties, waar zij vragen over hebben. Dank dus aan al die mensen die met hun vragen bij mij zijn gekomen.

Inhoud

  1. Volg je hart, want dat klopt
  2. Zo kun je een blinde vlek zichtbaar maken
  3. Ze krijg je de ander in de luisterstand
  4. Drie vragen waarmee je verwachtingen wél scherp stelt
  5. Als je maar niet over Ajax praat
  6. 7 tips voor een vlot gesprek met een stil type
  7. 7 tips als jij een stil type bent, en je gaat in gesprek met een vlotte prater
  8. Zo zorg je dat doorvragen geen doorzagen wordt
  9. Zo kun je doorpakken als het emotioneel wordt
  10. Het gebeurt in de stilte

Je krijgt bij dit E-boek ook een abonnement op mijn artikelenreeks Spijkerstof. Dan krijg jij als eerste mijn nieuwste artikel in je mailbox. Er komt vast een moment dat alles vlot loopt en je deze artikelen niet meer nodig hebt. Dan ben je zo weer afgemeld.

 

dit veld niet invullen s.v.p.