Referenties

Gun het jezelf! Door de combinatie van zeer persoonlijke aandacht, feedback en veiligheid kun je snel de diepte in en kun je in korte tijd grote stappen zetten. Heel snel na de training merkte ik al effect, wat ik geleerd heb ging heel snel ‘in me zitten’ en is onderdeel geworden van mij. Ik kom nu beter tot mijn recht en laat me niet meer zo snel uit het veld slaan.

De financiële investering was het ook waard. De prijs klopt, je hebt twee mensen die helemaal tot je beschikking staan met hun volledige aandacht. Het is daardoor heel efficiënt, want je bent maar korte tijd weg van het werk. Doordat ik het zelf betaald heb is het helemaal van mij.

Athy de With

HRM Adviseur bij LKCA

Als organisatie die zich specialiseert in ontwerp en bouw van maatwerk leeroplossingen, is TinQwise zelf natuurlijk ook continu in ontwikkeling. Voor de ontwikkeling van TinQers zoeken wij daarbij regelmatig hulp van professionele trainers, die gespecialiseerd zijn in de onderwerpen waar wij graag nog beter in willen worden.

Wat me enorm aanspreekt in de manier van werken van Jacqueline, is de snelheid waarmee ze schakelt tussen theorie en praktijk. Niet 100 verschillende theoretische mogelijkheden, maar één of enkele theoretische handvatten waar je vervolgens direct mee aan de slag kunt.

Leonie van Eeten

Managing Director Operations bij TinqWise

Verzuim is in onze HR strategie een aandachtspunt. Ik ben blij dat we deze stappen hebben gezet en heb het gevoel dat we meer sturingsinstrumenten in handen hebben gekregen. De organisatie ziet een steviger MT en ervaart de cultuurverandering. Dat is de investering meer dan waard!

De samenwerking en afstemming met Jacqueline was zeer productief: op gezette momenten voor- en nabespreken en daarbij ook inschatten welk thema voor de volgende training het meest actueel zou zijn. Die flexibiliteit hadden we nodig en maakt dat je als leidinggevende direct richtlijnen hebt voor een aankomend (lastig) gesprek.

Elise Althof

Business Controller bij FCP

Jacqueline begrijpt wat ik als opdrachtgever voor ogen heb, denkt mee en zet een op maat gemaakte training neer. Ze combineert een gedegen professionaliteit en overwicht met een open en eerlijke houding en een fijn gevoel voor nuances. Zij is in staat in korte tijd een veilig klimaat te scheppen, waardoor mensen zichzelf durven te laten zien.

De training is uitstekend verlopen. De groep heeft Jacquelines inzet zeer hoog gewaardeerd. Ik werk graag met externen die mijn doelgroep begrijpen en laten floreren, dus is Jacqueline opnieuw de logische partner in samenwerking.”

Elisabeth van As

Re-integratieadviseur bij PKN

Met plezier en versterkt, kijk ik terug op de training en coaching van Jacqueline. Jacqueline heb ik ontmoet als mijn pitch coach tijdens een wedstrijd. Haar begeleiding en onze klik was zo goed, dat ik aan haar heb gevraagd of zij ook individuele coaching aanbood.

Jacqueline zorgt dat de coachingsgesprekken niet filosoferend of abstract blijven, maar juist praktisch en actiegericht, en veel focus op de essentie. Zij heeft mij bewust gemaakt en in staat gesteld veel rustiger en opbouwender een gesprek te voeren. Ik kan haar iedereen die op zoek is naar een zeer deskundige, persoonlijke coach aanbevelen.

Dounia Ouchene

Strategy Advisor bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Toen ik net begon als teammanager was het verzuim van de professionals er hoog en dus een actueel aandachtspunt van kantoor. 

Wat goed heeft gewerkt is met name de positieve en concrete insteek die Jacqueline gebruikt. Het is gericht op proberen, tips krijgen, leren en meteen toepassen, zodat je ervaart wat werkt.
Jacqueline geeft als trainer scherp terug wat ze ziet en hoort, zowel in de gesproken taal als in de lichaamstaal.

Niet twijfelen maar meld je aan! Door deze trainingen zal je zelf naar een volgend level brengen in je leiderschap.

Anouk van der Tas

Team manager bij Pharmalead

Jacqueline is een ervaren trainer, die met alle soorten doelgroepen heel soepel contact maakt. Ze heeft veel kennis van zaken en beheerst veel communicatieve thema’s. Tegelijkertijd weet ze al deze thema’s heel concreet te vertalen naar het niveau en de behoeften van de doelgroep.

De dragende factor in haar trainerschap is haar oprechte betrokkenheid. Ze zal er alles aan doen om elke cursist haar persoonlijke aandacht te geven en stappen te laten zetten in zijn of haar persoonlijke effectiviteit. Ze zet zich in om de belangen van de cursist optimaal behartigd te krijgen. Deze inzet en vasthoudendheid maken het verschil, en zie je gewoon niet bij elke trainer…

Steven Snepvangers

Innovation facilitator bij Snepvangers Consultancy

Met veel plezier en tevredenheid kijk ik terug op de coaching en training die ik afgelopen jaar heb gekregen van Jacqueline. Zij beschikt over een grote ervaring en expertise, werkt precies en zorgvuldig.

Ze heeft mij een groot aantal adviezen gegeven, die ik direct kon toepassen en die mij veel opleveren.

Ik heb weloverwogen keuzes kunnen maken, waardoor ik nu meer ruimte en ontspanning ervaar in mijn (drukke) werk. Het was de investering absoluut waard. Dank je wel!

Erica Wits

Partner bij Sprengers Advocaten