Herken jij jezelf hierin?

De professionals die mij opzoeken voor een training, coaching of intervisie zijn meestal goed in hun vak én communicatief behoorlijk vaardig. Ze weten dat hun bijdrage gewaardeerd wordt door hun leidinggevende, hun klanten en hun collega’s.

Jij bent misschien ook wel zo’n professional. Wellicht zoek je een goede sparring partner als er iets wringt, waar je zelf de vinger niet achter krijgt. Bijvoorbeeld een vraag rondom effectief leidinggeven, assertiviteit, of hoe je een complexe situatie het best kunt aanpakken (zowel op strategie, als op communicatie).

Hoe fijn zou het zijn als je op korte termijn een oplossing vindt die je meteen kunt toepassen op jouw situatie? Als je ontdekt wat de belemmerende factor is en daar een oplossing bij vindt die bij jou past? Zodat jij weer met meer plezier, meer regie, meer energie de resultaten kunt behalen waar jij in jouw vak naar streeft?

Als jij graag de situaties die jij ingewikkeld vindt, om wilt buigen naar een constructieve samenwerking, en je bent bereid om te leren, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Fysiek én online aanbod
In de corona periode maart – juni 2020 is gebleken dat het heel goed mogelijk is om coaching, intervisie en training ook in online vorm voort te zetten. Voor sommige diensten beviel dat zo goed, dat ik besloten heb mijn aanbod permanent óók online aan te blijven bieden. Dus heb je voorkeur voor fysiek of online? Laat het me weten! Dan stemmen we af wat er mogelijk is om jou verder te helpen. 

{

Jacqueline weet een zeer veilige omgeving te creëren waardoor je uit je comfortzone treedt en waardoor je uitgedaagd wordt om over jezelf heen te stijgen. Iets wat bij mij meer dan gelukt is.

Annelies Graafland, Lifelong student in the world of work

Lijkt jouw vraag op een van deze vragen?

N

Tijdens gesprekken met mijn leidinggevende en directie lukt het mij onvoldoende om mijn visie en mijn rol neer te zetten. Hoe kan ik mijn expertise onder het voetlicht brengen?

N

Hoe kan ik mijn punt maken bij een directief en dominant directielid? 

N

Ik wil graag leren hoe ik ‘het goede gesprek’ aanga met mijn collega uit het MT. Dat ik kan zeggen wat ik te zeggen heb. 

N

Wat ik wil leren is hoe ik in situaties waarin ik onder druk sta, mijn rust kan bewaren en in mijn kracht kan blijven. Zodat ik in de lead blijf en het heft niet uit handen geef. 

N

Ik wil graag in een adviesgesprek met mijn klant stevig op mijn professionele standpunt staan, en niet bij de eerste weerstand toegeven.  

Dan kan ik je hoogstwaarschijnlijk helpen.

Zet meteen de eerste stap en leg jouw vraag aan me voor in een vrijblijvende startsessieDat is een gratis telefoon- of Zoomgesprek,
waarin we kennismaken en ik alvast m
et je mee denk hoe jij jouw doel kunt bereiken.

Je zit nergens aan vast, maar kunt wel kort kennismaken en bepalen of mijn aanpak je aanspreekt. Vrijblijvend en informatief.
Meld je hieronder aan, dan hebben we binnen een werkdag contact met elkaar.  

Startsessie

Zet direct een eerste stap door een gratis en vrijblijvende Startsessie aan te vragen. Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. 

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

Drie maanden programma:

Jouw persoonlijke en Professionele Groeispurt

Dit is een maatwerk ontwikkelingstraject, op jouw lijf geschreven. Je stelt samen met mij een persoonlijk en individueel traject op, dat bestaat uit activiteiten die jou het snelst vooruit helpen bij het vraagstuk dat nu bij jou speelt.

Helemaal afgestemd op jouw vraag, met een timing die jou past.

  • Je lost jouw actuele vraagstuk op
  • Je ontwikkelt je op jouw persoonlijke thema
  • Je maakt professionele groeispurt door
  • Je krijgt inzichten en leert vaardigheden, waar je jaren mee verder kunt
{

Ik kan nu krachtiger omgaan met probleemsituaties
en zelf het heft in handen houden. 

Anke Oosting

Ik ben Jacqueline van ’t Spijker

Trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken.

Ik heb een groot hart voor mensen. Ik geloof dat in contact met elkaar, nagenoeg alles bespreekbaar gemaakt kan worden. De verbinding geeft draagkracht aan lastige gesprekken.  Ik geloof jij als professional kunt leren hoe je dit kunt doen op een manier die bij jou past.

Ik leer je geen trucjes, ik leer je hoe je een duurzame oplossing vindt voor de situatie die jij lastig vindt en die jou te veel energie kost.  Lees meer over mij