Jouw Persoonlijke en Professionele Groeispurt

Maak in 6 – 12 weken een grote persoonlijke en professionele groei door, die direct resultaat oplevert in de actuele situatie die jij lastig vindt.
Je lost deze situatie op én je verzamelt inzichten en vaardigheden die jou de komende jaren vooruit helpen. Hoe? Door maatwerk activiteiten, die precies passen bij jouw thema, jouw vraag en jouw situatie. De inmiddels zeer bekende en succesvolle training Rust en Resultaat in lastige werkgesprekken (gemiddelde waardering in de afgelopen vijf jaar een 9.5 ! ) is onderdeel van dit ontwikkeltraject. 

Dit programma is zowel online als live te volgen.

Je kunt bij mij  terecht met de situatie die jou dwarszit, of waar jij voelt dat je meer kunt dan er nu uit komt. Vragen van anderen in dit traject gingen onder andere over situaties waarin:

=

Je graag de samenwerking met een klant of collega wilt verbeteren, maar wat je probeert werkt niet

=

Je het gesprek hierover zou moeten kunnen voeren, maar het ontglipt je

=

Je er niet de vinger achter krijgt waarom je gesprekken niet het gewenste resultaat opleveren?

=

Je niet goed uit de verf komt, terwijl je voelt dat het in je zit

=

Eén situatie in je werk een groot deel van je energie opslokt?

=

Je de leiding zou willen nemen, maar niet weet hoe?

=

Je meer regie zou willen in je werkgesprekken

{

Jacqueline weet een zeer veilige omgeving te creëren waardoor je uit je comfortzone treedt en waardoor je uitgedaagd wordt om over jezelf heen te stijgen. Iets wat bij mij meer dan gelukt is.

Annelies Graafland, Lifelong student in de world of recruitment

Zou het je opluchten als je weet hoe je

N

De regie in handen krijgt en weet hoe je kunt sturen in gesprekken?

N

Beter tot je recht komt en je niet meer uit het veld laat slaan?

N

Praktische handvatten krijgt waarmee je direct aan de slag kunt gaan?

N

Direct resultaat merkt van een nieuwe aanpak, die goed bij jou past?

N

Op een opbouwende manier hoort hoe jij overkomt en wat je kunt doen om beter tot je recht kunt komen?

N

Weloverwogen keuzes maakt waardoor je meer ontspanning ervaart in je werk?

 

Samen stellen we jouw Persoonlijke en Professionele Groeispurt Programma samen

dat bestaat uit twee of meer van de volgende onderdelen: 

=

Een gratis startsessie, waarin we samen jouw vraag verhelderen. We bespreken wat jou hindert en wat jouw wens is. Welke uitkomst zou je idealiter willen bereiken? Je kunt van mij verwachten dat ik al mijn kennis en ervaring ten dienste stel van jouw groeiproces, zodat jij tot je recht kunt komen met alles wat je in je hebt. Als je de samenwerking met mij ziet zitten, doe ik jou een voorstel om jouw persoonlijke doel te helpen bereiken. 

=

Inzichts oefeningen  en praktische opdrachten, die ik op maat maak voor jou.

=

Coachingsgesprekken waarin je steeds een aspect verkent waarin je wilt groeien. Ik help je om beslissingen te nemen en reik je praktische handvatten aan waar je direct mee aan de slag kunt. Zodat je direct verschil merkt in jouw dagelijkse werk.

=

Een Individuele training Rust en Resultaat in lastige werkgesprekken. Deze bestaat uit oefeningen, twee digitale coachings en een oefensessie met mij en trainingsactrice Tet van der Donk. In de oefensessie verken je de situatie die jij lastig vindt, door verschillende reacties uit te proberen, en krijg je inzicht in wat jij teweeg brengt in je manier van communiceren. Je probeert uit welke aanpak óók nog bij jou past (bovenop wat al werkt voor jou). Je ervaart succes met je nieuwe aanpak, zodat je die vol vertrouwen in de praktijk kunt toepassen. We laten jou voelen wat werkt, zodat het geleerde direct onderdeel wordt van ‘jouw manier’. Dat maakt dat de toepassing in de praktijk heel gemakkelijk gaat.

=

Bevestiging van jouw Succes: Je kijkt aan de hand van een opdracht terug naar jouw groei en resultaten in de voorgaande periode. Bevestigen wat al goed gaatg heeft een enorm motiverende kracht en brengt je in een flow van ‘steeds opnieuw succes ervaren’. Natuurlijk kijken we ook – indien nodig – waar je nog kunt bijsturen en meer profijt hebben van je inspanningen.

=

Telefonische ondersteuning ná jouw persoonlijke traject 
Na afloop van het traject heb je jouw vraag opgelost, heb je een professionele groei doorgemaakt en kun je verder bouwen aan jouw professionele succes. Mochten er in de periode na jouw traject toch nog vragen rijzen, dan mag je me altijd bellen. Kosteloos.  Ook dat hoort bij het traject.

Ja, ik wil een Startsessie

Dit is een telefoon- of Zoomgesprek van een half uur tot drie kwartier, waarin jij vertelt wie je bent en voor welke uitdaging jij staat. We bespreken of een Persoonijke en Professionele Groeispurt voor jou passend zou zijn.

De ervaring leert dat zo’n gesprek meteen inspiratie of zelfs de start van een oplossing oplevert, terwijl je nog nergens aan vast zit. 

13 + 11 =

{

Gun het jezelf!
Door de combinatie van zeer persoonlijke aandacht, feedback en veiligheid kun je snel de diepte in en kun je in korte tijd grote stappen zetten. Heel snel na de training merkte ik al effect, wat ik geleerd heb ging heel snel ‘in me zitten’ en is onderdeel geworden van mij.

Ik kom nu beter tot mijn recht en laat me niet meer zo snel uit het veld slaan.

Athy de With HRM adviseur, LKCA

Veelgestelde vragen

Het klinkt wel als erg kort voor zo’n grote groeispurt. Is dat wel haalbaar?

Ja, dat is haalbaar. Er zijn jou al heel wat mensen voorgegaan, die in korte tijdgrote stappen hebben gezet. Samen bespreken we welke stappen jij wilt zetten, en welk tijdspad realistisch is, voordat je start. Uiteraard is de snelheid ook afhankelijk van hoeveel tijd en energie je er zelf insteekt. Ik zal je trainen, coachen, helpen en aanmoedigen, jij moet het in praktijk brengen.
Lees bij Referenties wat anderen van dit traject anderen vonden en wat het hen heeft opgeleverd.

Is een startsessie echt vrijblijvend, of zit ik er dan aan vast?

Ja, een startsessie is echt vrijblijvend. Het is belangrijk dat jij gelooft in mijn begeleiding en mijn aanpak. Dus vind ik dat je de kans moet krijgen vrijblijvend kennis te maken en zorgvuldig te kiezen. 

Ik zie ertegenop om met een acteur te werken, moet dat? Hoe werkt dat bij jou?

Soms hebben mensen al eerder met een trainingsacteur gewerkt in groepstrainingen, en dan vooral ervaren wat er niet goed ging, gemerkt hoe lastig of pijnlijk dat is. Dat is jammer en ook niet effectief. Wij geloven dat het veel leerzamer is als jij de ruimte krijgt om uit te proberen hoe het anders kan in gesprekken, en terug te horen wat er werkte in het gesprek en wat (nog) niet. Zonder dat daar een oordeel aan zit, of een label ‘goed’ of ‘fout’.

Mijn vaste trainingsactrice Tet van der Donk en ik, zijn erop gericht op jou succes te laten ervaren. In je eentje in een oefensessie met Tet en mij kan spannend aanvoelen, omdat er twee mensen meekijken met wat jij inzet. Tegelijkertijd, er is geen ‘publiek’ van andere deelnemers, dus dat scheelt weer.

Het is intensief, want we oefenen in een sessie van twee uur, waarin je continue aan het werk bent. Deelnemers vertellen ons dat ze zich snel bij ons op hun gemak voelen, zodat ze snel de diepte in kunnen, én dat ze het als heel waardevol ervaren. Hoe Tet en ik samenwerken kun je hier lezen.

Door samen te oefenen merk je wat werkt en wat bij je past en kun je ‘veilig’ experimenteren. Is dat eng? Soms wel, want leren haalt je uit je comfortzone en dat kan ongemakkelijk aanvoelen. Toch horen we terug dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij ons. Dat ze merken dat wij erop uit zijn om je verder te helpen. En je te laten ervaren wat werkt: want als je het in de training kunt, kun je het overal.

Hier vind je een interview met Tet van der Donk, waarin ze vertelt wat spelen jou kan brengen. 

Wat kost zo’n maatwerk traject?

Afhankelijk van je vraag en je budget, stellen we een pakket samen. Dat is dus niet voor iedereen hetzelfde. Ik kan een prijs opgave voor je maken na een startgesprek. ik kan je ook helpen met de onderbouwing waarom dit traject zinvol is, richting je leidinggevende.

Omdat je individueel maatwerk krijgt, vraagt dat een investering. Het levert je direct de oplossing van je probleemsituatie op. Dat is meestal goedkoper dan doormodderen met een situatie die niet goed loopt.

Heb je ook iets wat ik kan meenemen naar mijn leidinggevende, om te bespreken?

Ja, ik kan je een voorstel op papier aanleveren, zodra we hebben besproken hoe jouw persoonlijke traject eruit zou zien. Dat kun je aan je leidinggevende voorleggen. We kunnen ook een persoonlijke afspraak maken waarin ik het voorstel toelicht.